Bestellen

Freshly Fish doet er alles aan om vis eten voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom leveren wij iedere maand een gevarieerde visbox, vol vis van de beste kwaliteit. De vis is gemarineerd en panklaar, het enige wat jij hoeft te doen is de vis in de oven zetten. Vis eten was nog nooit zo makkelijk!

Zo werkt het

1. Kies de visbox met jouw gewenste aantal porties

Ga jij voor de Hooked of de Big Catch visbox?

2. Meld je aan voor de maandelijkse visbox en kies per levering een bezorgmoment

Ontvang elke maand een box vol verse vis thuis! Wij laten je weten wanneer de volgende voor je klaarstaat en jij een bezorgmoment kunt kiezen.

3. Ontvang je visbox gratis thuisbezorgd.

Meld je aan voor de visbox en geniet deze maand al van verse vis. Eet smakelijk!

✔️ Deze of volgende maand even geen visbox? Wijzigen, pauzeren of volledig annuleren kan kosteloos en eenvoudig in je account.

✔️ Bij Freshly Fish zit je nergens aan vast. Eenmalig bestellen kan ook, zet je account eenvoudig UIT, dan ontvang jij eenmalig een visbox en volgende maand geen.

Bekijk maandbox

Betaalproces

Waarom betaal ik eenmalig 1 cent?

Bij het bestellen van de maandelijkse visbox betaal je eerst eenmalig €0.01 autorisatiekosten. Deze cent wordt afgeschreven om te controleren of jouw bankgegevens kloppen en betaling succesvol kan worden volbracht.

Wanneer betaal ik voor de visbox?

De daadwerkelijk betaling van de visbox wordt op de 25ste van elke maand afgeschreven. De visbox kun je t/m de maandag voor de laatste vrijdag van de maand nog aan en uitzetten, daarom betaald u op de 25ste van de maand voor de visbox.

En de volgende visbox?

Het bedrag dat wordt afgeschreven is elke maand hetzelfde en afhankelijk van de grootte van de visbox die je hebt besteld. Heb je de visbox van 6 visgerechten voor 2 personen gekozen? Dan wordt €49.95 op de 25ste van de maand afgeschreven. Heb je de visbox van 8 visgerechten voor 2 personen gekozen? Dan wordt €59.95 op de 25ste van de maand afgeschreven. De betaling wordt alleen voldaan als de visbox aan staat in je account.