Bezorgen

De vis uit de visbox is áltijd vers ingevroren. Wij doen er alles aan om de vis zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Daarom bezorgen wij drie keer in de week, op maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond. Zo wordt je visbox binnen 2 werkdagen (of zelfs eerder) bij je thuisbezorgd! Je ontvangt een bericht van onze bezorgservice, wanneer de bezorger naar jou onderweg is.

Hoe snel leveren jullie?

Wij bezorgen 3 dagen in de week; op maandag, woensdag en vrijdag. Je visbox wordt dus altijd binnen 2 werkdagen thuisbezorgd, of zelfs eerder. Bestel je op zondagavond? Dan wordt je visbox maandagavond al bezorgd! Als je op maandag besteld, wordt je vis op woensdagavond geleverd.

Wij bezorgen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond tussen 17:00 en 22:00. De producten zijn worden op een speciale manier verpakt, zodat de vis goed gekoeld blijft!

Leveringsinformatie

Via onze bezorgleverancier Trunkrs ontvang je meer informatie over jouw levering in de mail. Zij sturen je een track and trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Veelgestelde vragen

Share your #freshlyfish dish

Wij zijn benieuwd naar jouw Freshly Fish dish! Heb jij een lekker gerecht gemaakt? Deel het met ons en gebruik #freshlyfish