Verse vis donatie voor Leger des Heils

Kerst, een tijd van samenzijn, gezelligheid en lekker eten. Niet voor iedereen is dat zo vanzelfsprekend. Daarom is de kersttijd ook een moment om iets te geven aan een ander. Zo dachten wij er deze kerst ook over. Daarom doneerden wij visboxen aan het Leger des Heils. Zij zorgden ervoor dat deze verse vis donatie terechtkomt waar deze het best gebruikt kan worden.

Verse vis donatie

Deze kerst steunen wij het Leger des Heils door ze een groot aantal visboxen te geven, die zij aan minder bedeelde gezinnen uitdelen. Voor alle bestellingen die via de actiepagina binnenkwamen, doneerde Freshly Fish een visbox aan het Leger des Heils. Zo genieten alle kerstbox bestellers van een heerlijk kerstdiner én doen ze een goeie daad voor een ander.

Dankbaar

We willen al onze klanten bedanken die meegedaan hebben aan de actie en de kerstbox besteld hebben. Het Leger des Heils heeft de visbox dankbaar is ontvangst genomen. Zij zullen ervoor zorgen de vis terechtkomt bij mensen die dat tijdens deze dagen goed kunnen gebruiken. Een fijne kerst voor iedereen!