Zo vers is Freshly Fish

De vis uit de Freshly Fish visbox is áltijd vers. Zo verzamelen wij op maandag alle bestellingen, bezorgen wij jouw visbox gekoeld aan huis en zet jij vrijdag al verse vis op tafel!

Van jouw bestelling

De visbox bezorgen wij zo vers mogelijk bij jou thuis. Daarom leveren wij op een vaste dag in de maand. Vanaf het laatste bestelmoment van de maandelijkse visbox verzamelen wij alle bestellingen en producten via onze leveranciers. Wij werken alleen met lokale vissers die we kennen en waarvan de kwaliteit onbetwist is. Duurzaam gevangen vis, uit verschillende zeeën over de hele wereld. Voor een zo breed mogelijk assortiment. Zalm afkomstig uit de Noorse Fjorden, kabeljauw uit IJsland en Noorwegen, scholfilet uit eigen Noordzee. De vis is uit duurzame bronnen en van de beste kwaliteit!

Het productieproces

Bij aankomst in onze moderne productiefaciliteit wordt de verse vis gefileerd en gemarineerd. Dan wordt de vis direct verpakt in luchtdichte verpakkingen en ingepakt tot een gevarieerde visbox. Dit alles gebeurt in een uiterst gekoelde omgeving en volgens een snel en efficiënt proces.

Gekoeld bezorgen

Bij de visbox worden speciale koelpacks verpakt, om de vis zo koel mogelijk te houden. De visbox wordt opgehaald door onze externe bezorgservice met gekoeld transport en zo snel mogelijk gekoeld bij jou thuisbezorgd.

Bewaarinstructies

De vis van Freshly Fish is áltijd vers. Daarom adviseren wij ook om de visbox direct uit te pakken bij ontvangst. Gekoeld is de vis 1 tot 7 dagen houdbaar, afhankelijk van het product. Consumeer je de vis later? Dan adviseren wij de vis direct in te vriezen in originele verpakking, met een houdbaarheid van 3 maanden. Daarna kan de kwaliteit verminderen. Lees voor de precieze houdbaarheidsdatum het etiket op de verpakking.