Freshly Fish komt gewoon naar je toe!

Beste klanten,

Wij krijgen veel vragen omtrend het coronavirus en de gevolgen voor de Freshly Fish visbox. U hoeft zich geen zorgen te maken, Freshly Fish komt gewoon naar u toe.

Wij producerende visbox in een productieruimte die aan de zwaarste hygiëne-eisen voldoet. Omdat wij met voedsel werken wordt hier altijd al met regelmaat controle op uitgeoefend, deze controle wordt nu nog strenger en regelmatiger uitgevoerd.

De april visbox wordt 24 april bezorgd

Vanaf nu kunt u de april visbox bestellen. Deze komen wij vrijdag 24 april bij u thuis bezorgen. De maatregelingen omtrent het coronavirus verplichtten zoveel mogelijk thuis te blijven. De visbox kunt u gewoon vanaf de bank bestellen en komt vrijdag 24 april naar u toe.

*Eventuele vertraging bij het bezorgen

Door de enorme drukte bij bezorgdiensten tijdens het coronavirus kan ook onze partner Leen Menken Foodservices last ondervinden. Wij vragen uw begrip voor beperkte vertragingen. Wij kunnen u van te voren ook geen bezorgindicatie geven, deze krijgt u van Leen Menken Food services nahet inplannen van hun dagroutes.

U krijgt op de dag van bezorging een e-mail van Leen Menken met extra informatie omtrent het coronavirus. Verder verwijzen ze u door naar deze FAQ. Hier vindt u informatie over het communiceren met Leen Menken en het handelen van de bezorger.

Wij wensen u een smakelijke maaltijd toe!

Team Freshly Fish