Geef Freshly Fish cadeau!

De Freshly Fish visbox is het perfecte geschenk voor de echte visliefhebber. Jij geeft je klanten, relaties of vrienden een doos vol heerlijke verse vis cadeau die gekoeld bij ze tot de deur wordt gebracht. Een ideaal geschenk voor de feestdagen, om hoogtepunten te vieren of gewoon omdat je graag iets cadeau geeft. 

Een heerlijk geschenk tijdens de feestdagen

Geef deze kerst je personeel en relaties het verste kerstcadeau! Tijdens de feestdagen leveren wij een speciale Freshly Fish visbox met gerechten die perfect zijn voor het kerstdiner of voor bij het nieuwjaarsfeestje. Een ideaal geschenk om je relaties en collega’s te bedanken voor het afgelopen jaar!

Hoe geef ik Freshly Fish cadeau?

Wij zijn hard aan het werk om het cadeaugeven van een Freshly Fish visbox zo makkelijk mogelijk te maken. Tot dat moment kun  je contact met ons opnemen via info@freshlyfish.nl met jouw wensen en vragen. 

Tip: Wil je Freshly Fish cadeau doen? Stuur ons dan bij het eerste contact direct jouw wensen en een indicatie van het aantal visboxen, wij kunnen dit dan direct meenemen in de communicatie!