Herkomst vis

De Freshly Fish visbox bevat alleen de béste kwaliteit vis. Duurzaam gevangen, uit verschillende zeeën over de hele wereld. Zo kunnen wij een zo breed mogelijk assortiment bieden. Zalm afkomstig uit de Noorse Fjorden, kabeljauw gevangen rond IJsland en Noorwegen, garnalen uit Azië, scholfilet uit eigen Noordzee: onze vis is altijd afkomstig uit duurzame bronnen en van de beste kwaliteit!

Wij werken met lokale vissers die we kennen, die vis leveren waarvan de kwaliteit onbetwist is. Wij schotelen alleen het beste uit de zee op tafel.

Ben je benieuwd of de visbox een MSC of ASC label heeft? Lees dan hier meer over het MSC / ASC label voor de visbox

Veilige verwerking

De vis wordt in een moderne fabriek geproduceerd en verpakt, waarbij voedselveiligheid en hygiëne voorop staan. Om de kwaliteitsstandaarden zo enorm hoog te houden, ondergaan wij jaarlijks onaangekondigde controles. Deze behalen wij met een score van jaarlijks 95% of hoger en daar zijn wij dan ook heel trots op!

Herkomst vis

Onze Noordzeevis wordt duurzaam gevangen door het innovatieve visserschip MDV 1 Immanuel. Dit eerste duurzame vaartuig werd uitgeroepen tot schip van het jaar 2016! De MDV vloot wordt naar verwachting binnenkort uitgebreid met een tweede schip. Wanneer we gebruik maken van andere partners zal dit altijd een schip zijn dat gebruik maakt van de pulstechniek. Freshly Fish kiest bewust voor duurzame visserij!

Lees meer over de duurzaamheid van vis in de Freshly Fish visbox