Argentijnse garnalen Mediterraans, ca. 200 gram

89% Rode Argentijnse garnaal (99% garnalen (schaaldieren) (Pleoticus muelleri, gevangen met sleepnetten in Zuidwestelijk deel Atlantische Oceaan (FAO 41)), antioxidant: sulfiet), 11% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaad), zout, kruiden (basilicum, oregano, rozemarijn, tijm, peterselie, dille, lavendel), groenten (knoflook, tomaat), pepers, natuurlijk aroma, aroma, kurkuma extract).

Voedingswaardetabel Per 100g %RI
Energie kJ 683 8%
Energie kcal 163 8%
Vetten (g) 9,6 14%
waarvan verzadigd (g) 1,2 6%
Koolhydraten (g) 0,4 <1%
waarvan suikers (g) 0,1 <1%
Eiwitten (g) 18,6 37%
Zout (g) 1,51 25%

RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)

Bereiding Argentijnse garnalen Mediterraans:

Pan/grill: Marineer de garnalen naar smaak met de marinade in de sachet. Doe een beetje boter en/of olie in de pan. De garnalen ca. 4 minuten op hoog vuur roerbakken.
Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 14 minuten.