89% Rode Argentijnse garnaal (99% garnalen (schaaldieren) (Pleoticus muelleri, gevangen met sleepnetten in Zuidwestelijk deel Atlantische Oceaan (FAO 41)), antioxidant: sulfiet), 11% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaad), zout, kruiden (basilicum, oregano, rozemarijn, tijm, peterselie, dille, lavendel), groenten (knoflook, tomaat), pepers, natuurlijk aroma, aroma, kurkuma extract).
Voedingswaardetabel | Per 100g | %RI |
Energie kJ | 683 | 8% |
Energie kcal | 163 | 8% |
Vetten (g) | 9,6 | 14% |
waarvan verzadigd (g) | 1,2 | 6% |
Koolhydraten (g) | 0,4 | <1% |
waarvan suikers (g) | 0,1 | <1% |
Eiwitten (g) | 18,6 | 37% |
Zout (g) | 1,51 | 25% |
RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)
Bereiding Argentijnse garnalen Mediterraans:
Pan/grill: Marineer de garnalen naar smaak met de marinade in de sachet. Doe een beetje boter en/of olie in de pan. De garnalen ca. 4 minuten op hoog vuur roerbakken.
Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 14 minuten.