:94% Zalm (vis) (Salmo salar) (gekweekt in Noorwegen), 6% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaaad, palm, shea), zout, glucosestroop, aroma’s, paprika concentraat, groenten (uien, paprika), paprikapoeder, kruiden (peterselie, majoraan, tijm)).
Voedingswaardetabel | Per 100g | %RI |
Energie kJ | 988 | 12% |
Energie kcal | 238 | 12% |
Vetten (g) | 17,9 | 26% |
waarvan verzadigd (g) | 2,7 | 14% |
Koolhydraten (g) | 0,5 | <1% |
waarvan suikers (g) | 0,2 | <1% |
Eiwitten (g) | 18,6 | 37% |
Zout (g) | 0,76 | 13% |
RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)
Bereiding:
- Pan/grill: doe een beetje boter en/of olie in de pan. De filet ca. 6-8 minuten bakken. Halverwege keren.
- Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 15 minuten.