Lidmaatschap

Beheer je Freshly Fish lidmaatschap eenvoudig en snel in je persoonlijke account. Hier kun je de visbox pauzeren, een bezorgmoment kiezen, een andere visbox bestellen, gegevens aanpassen of de visbox annuleren door de AAN/UIT knop.

Beheer je flexibele lidmaatschap

Je kunt zelf in je account heel eenvoudig de visbox pauzeren, de grootte wijzigen en je persoonlijke gegevens aanpassen. De visbox deze maand even niet of volledig annuleren. Dat kan eenvoudig met de AAN/UIT knop in je account.

Beheren van je bestellingen

Wijzigingen die betrekking hebben tot de verzending van jouw visbox – zoals je adresgegevens, grootte van de visbox of bezorgmomenten – kun je doorvoeren tot de laatste besteldag van de maand. Je kunt je bestelling ten allen tijde checken in je account bij ‘Bestellingen’.

Deadline

De vis in jouw visbox moeten wij bestellen bij onze leveranciers en direct vers inpakken, daarom zitten we elke maand verbonden aan een deadline. Wij bezorgen elke laatste vrijdag van de maand (uitgezonderd feestdagen), dus is de laatste bestel- en wijzigdatum die maandag daarvoor.