Onze missie en visie

Freshly Fish is een initiatief van een aantal ondernemers uit het vissersdorp Urk. Urk is een écht visserijdorp, daar eten we gemiddeld 35 kilo vis per persoon per jaar. Wij weten hoe lekker en gezond vis is én hoe we vis eten voor mede-Nederlanders makkelijker kunnen maken . De gemiddelde Nederlander eet namelijk maar 10 kilo vis per jaar!

Iedere maand stellen wij daarom een nieuwe visbox voor jou samen met daarin een unieke mix van alleen de beste kwaliteit vis. Vers gevangen, met uiterste zorg verwerkt en klaargemaakt, verpakt en op speciale wijze vervoerd. We fileren en marineren de vis, zodat deze panklaar jouw oven in kan. Vis eten wij nog nooit zo makkelijk!

Topkwaliteit

Wij selecteren alleen de béste kwaliteit vis voor de Freshly Fish visbox. Door ervaring en kennis over vis, kunnen wij deze kwaliteit dan ook garanderen. De vis van Freshly Fish komt namelijk direct uit de zee, waarbij de versheid wordt gewaarborgd door de unieke verpakkingswijze. Zo kun je de vis prima invriezen voor een later moment!

Gemak

De vis is gefileerd en gemarineerd en dus klaar voor bereiding met de pan, oven, grill of frituur. Je bestelt de visbox online en wij bezorgen hem bij jou thuis. Het enige wat jij hoeft te doen is de vis in de oven zetten.

Variatie

Elke maand wisselt de samenstelling van de Freshly Fish visbox. Omdat wij alleen verse vis leveren en rekening houden met het seizoen, is geen visbox hetzelfde! Dankzij ons uitgebreide netwerk putten wij uit een breed assortiment en leveren wij iedere maand een gevarieerde visbox.

Herkomst

Freshly Fish is een initiatief van een aantal ondernemers uit het vissersdorp Urk. Het eten van vis speelt een belangrijke rol bij gezonde voeding. Het bevat essentiële visvetzuren die goed zijn voor je hart en bloedvaten. De wereldwijde gemiddelde consumptie is 20 kilo vis per persoon per jaar en in Nederland is dat nog geen 10 kilo! Zo kwamen deze Urker ondernemers op het idee om ook de rest van Nederland meer toegang te geven tot het eten van vis.