Bloggersrecept: Pizza met gegrilde tonijn en wasabi mayo

  • 2 personen

Nóg zo’n onweerstaanbaar zomers recept van FoodfromClaudnine dat we wel moesten delen: deze pizza met gegrilde tonijn en wasabimayonaise! Een gouden combinatie, met de vis van Freshly Fish het allerlekkerst.

Tonijn van alleen de béste kwaliteit

De kwaliteit van tonijn is enorm belangrijk, vooral als je deze eet als ie vanbinnen nog wat rauw is. Freshly Fish heeft zich sterk gespecialiseerd in verse geelvintonijn met een eigen fabriek en dagelijkse verwerking op Sri Lanka, om een kwalitatief hoogwaardig en duurzame tonijn te kunnen leveren.

Zo maak je pizza met gegrilde tonijn

Verwarm de oven voor op 240 graden. Beleg de pizza’s met de geraspte kaas en bak ze allebei af zoals op de verpakking vermeld of totdat je deeg gaar is.

Rooster je sesamzaadjes in een apart pannetje en snijd ondertussen de rode ui in ringen. Voor de wasabi mayonaise meng de mayonaise met de wasabipasta en wat water. Op deze manier krijg je een wat dunnere saus die je mooi over je pizza kan lepelen.

Breng de tonijn op smaak met peper en zout. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hier je tonijn aan beide kanten in aan. Doe dit ongeveer 30 seconden per kant, op hoog vuur. Dan zijn ze vanbuiten mooi gegrild en vanbinnen nog rauw. Laat heel even rusten na het bakken en snijd dan in plakjes.

Beleg de pizza’s eerst met wat sla, dan rode ui en vervolgens de gegrilde tonijn. Maak af met wasabimayonaise en sesamzaad.

En dan kun je smullen van je pizza met gegrilde tonijn!

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox augustus 2019