Bloggersrecept: Vistaco’s met Freshly Fish

Wát ontzettend leuk dat we zoveel gerechten van jullie met Freshly Fish voorbij zien komen! Zo maakte ook foodblogger FoodfromClaudnine een heerlijk gerecht met vis uit de Freshly Fish visbox: namelijk vistaco’s! Claudia maakte deze vistaco’s met schelvis, maar ook met tonijn, kabeljauw, roodbaars, garnalen – eigenlijk met álle vis uit onze visbox kun je dit recept maken.

Deze vistaco’s zijn perfect voor de zomer, makkelijk te maken en ook nog eens super snel klaar! Hieronder het recept voor vistaco’s met Freshly Fish. Ga jij hem uitproberen?

Zo maak je de vistaco’s

Meng in een diep bord of een kom de bloem, zout, peper, komijn en chili of cayenne peper. Snijd de vis in grote stukken en paneer met dit mengsel.

Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de vis gaar.

Maak ondertussen de avocadosaus door alle ingrediënten in een foodprocessor te doen (of heel fijn te prakken) en te pureren totdat je een saus hebt. Als de saus nog wat te dik is, voeg dan een eetlepel water toe. Proef even of het voldoende op smaak is gebracht met peper, zout, limoensap en cayennepeper.

Als de vis gaar is trek je de grote stukken uit elkaar met 2 vorken.
Verwarm de tortilla’s en beleg ze met de rode kool, gegrilde mais, de vis, koriander, jalapeno’s en maak af met de avocadosaus. Serveer er limoen bij.

Eet smakelijk!

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox augustus 2019