Franse ratatouille met schelvis

Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd 3 tomaten en de paprika in blokjes. Haal de tijmblaadjes van de takjes. Snijd de courgettes, aubergine, wortel en de rest van de tomaten in plakjes. Verhit de olie in een pan en fruit de de ui en de knoflook. Voeg de paprika, stukjes en tomaat toe en laat langzaam garen tot een saus. Pureer de saus en breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de oven voor op 170 °C. Schep de saus in een pan of ovenschaal. Leg de plakjes groenten om en om in de saus tot de hele pan vol is en dek af met een stuk met boter ingevet bakpapier. Schuif de pan in de voorverwarmde oven en bak circa 20 minuten tot de groenteschotel gaar is.

Zet de laatste 12 minuten ook de schelvis in de oven. Rooster wat plakken brood in een pan en serveer alles bij elkaar. Eet smakelijk!

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox juni 2019