Garnalen avocado salade met geroosterde pinda’s

Een heerlijke kruidige salade met romige dressing. Avocado past daar perfect bij en de komkommer maakt het heerlijk fris! Top af met geroosterde pinda’s voor een zoute, kruide twist. Wees ook niet bang om meer van je eigen favoriete ingrediënten toe te voegen, deze salade kan alles hebben!

Zo bereid je de salade met garnalen

Verhit een theelepel boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en de garnalen, besprenkel met de chilipoeder. Bak de garnalen 3 tot 4 minuten kort aan op beide kanten tot ze een mooie kleur krijgen.

Snijd de avocado in blokjes. Snijd de schil van de komkommer en snijd ook deze in blokjes. Snijd de verse spinazie grof en verdeel over borden. Verdeel de garnalen en avocado over de spinazie. 

Meng alle ingrediënten voor de dressing in blender of keukenmachine tot een glad mengsel. Proef en breng op smaak naar wens. Giet de dressing over de salade en eet direct. Garneer met verse koriander en wat geroosterde pinda’s. Eet smakelijk!

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox augustus 2019