Garnalen roerbak in kerriesaus

Bereiding

Hak de rode ui, Chinese bleekselderij en rode ui fijn en zet met de taugé even apart.

Wrijf de knoflook en gemberwortel met een snufje zout in een vijzel tot een grof mengsel. Verhit de olie in een wok op matig tot hoog vuur. Roerbak de knoflook-gemberpasta 1 tot 2 minuten – tot deze begint te kleuren.

Voeg de garnalen toe, roerbak ze 1 min. en schep het kerriepoeder erdoor. Voeg de suiker, vissaus, azijn en kokosmelk toe en laat de garnalen 1 min. pruttelen tot ze bijna gaar zijn geworden in de warme saus.

Schep de bleekselderij, ui, taugé en rode peper erdoor en laat nog even doorwarmen. Garneer met koriander en serveer.

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox juli 2019