Griekse zwaardvissalade

Met één hap weer terug in Griekenland met deze Griekse zwaardvissalade. Dit recept brengt je terug naar je zonnige vakantie door de frisse smaaksensatie. Makkelijk, snel en lekker!

Bereiding Griekse zwaardvissalade

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de bulgur in een kom. Giet er het kokend water over en breng op smaak met zout. Roer door en laat afgedekt 10 minuten staan. Giet af en laat afkoelen.

Maak een dressing door de azijn, het sap van een halve citroen en 2 eetlepels olie te mengen. Roer goed door en zet apart.

Zet de zwaardvis in de oven.

Meng de bulgur, gehalveerde druiven, amandelen, granaatappel pitten en peterselie. Besprenkel met de dressing en meng goed. Haal de zwaardvis uit de oven en serveer bij de salade. Eet smakelijk!

Eet elke maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox ontvang je maandelijks. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox november 2019