Heekfilet in piri piri marinade

Bereiding

1.Verwarm de oven voor op 210 graden. Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel en kook de rijst afgedekt, 12-15 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Bereid de bouillon en zet klaar.

2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de tomaat en aubergine klein. Verhit de olijfolie ineen wok of pan en bak de rode ui, knoflook en rode peper 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomaat en zwarte balsamicoazijn toe en bak 2 minuten.

3. Voeg de aubergine, het paprikapoeder en de helft van de tomaten tapenade toe en bak nog 1 minuut. Voeg de bouillon toe, laat 10-12 minuten afgedekt zachtjes doorkoken, tot de aubergine zacht is. Haal halverwege de deksel van de pan. Breng op smaak met peper en zout.

4. Leg de heekfilet op een bakplaat met bakpapier en bak 6-8 minuten in de oven. Serveer de heekfilet met de rijst en tapenade. Eet smakelijk!

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox maart 2019