Heilbot met mosterdkorstje en rucolapuree

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukjes. Kook gaar in 20 minuten in gezouten water op middelhoog vuur.

Doe de harde kaas in een kommetje en voeg het paneermeel toe. Breng op smaak met wat peper en zout en meng goed door elkaar. Verdeel het paneermengsel over de heilbot. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Was de rucola (indien nodig) en laat uitlekken. Hak grof. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de grofgehakte rucola, de boter (op kamertemperatuur), de melk, peper en zout toe. Meng goed. Schep de rucolapuree op de borden en serveer met de heilbot.

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox mei 2019