Heilbot op Oosterse wijze met koolsalade

Een heerlijk Oosters recept met heilbot. Een snel gerecht, dat je binnen een handomdraai op tafel zet!

Zo bereid je de heilbot en koolsalade

Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de heilbot in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.

Rasp de komkommer, winterwortel en rode kool in dunne repen met de mandoline of met een mes. Doe dit samen met de taugé, fijngehakte koriander en cashewnoten in een grote kom. Houd wat koriander apart om mee te garneren.

Klop een dressing van de honing, limoensap, sojasaus, sambal, pindakaas en sesamolie. Roer er het sesamzaad door.

Meng de dressing door de salade en strooi de cashewnoten en de achtergehouden koriander over. Serveer de salade met de heilbot. Eet smakelijk!

Eet elke maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox ontvang je maandelijks. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox november 2019