Tonijnsteaks in Spaanse salsa

  • uit de Visbox maart 2019
  • Spaanse keuken
  • 2 personen
  • 0:20 uur
  • 220 kcal
  • te combineren met gebakken aardappels, salade, tapasgerechten, pasta

Bereiding

De salsa is vooral veel hakken: leg een grote snijplank klaar en snijd de lente-uitjes en Spaanse peper in dunne ringetjes. Hak de koriander en muntblaadjes fijn. Snijd dan de tomaten fijn en hak alles tot de gewenste consistentie. Zo kun je kiezen voor een wat grovere salsa of juist een hele fijne. Door alles op dezelfde snijplank te hakken, mengen de smaken goed met elkaar.

Schraap zorgvuldig alle ingrediënten van de plank in een mooie serveerschaal. Breng op smaak met flink wat zeezout, zwarte peper en/of Spaanse peper, citroen en limoensap. Roer en proef, tot je salsa naar wens is.

Bereid de tonijnsteaks zoals vermeld op de verpakking. Serveer de tonijnsteaks met salsa en een frisse salade, aardappels en groente of andere bijgerechten.

Eet smakelijk!

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox maart 2019