Romige pasta met spinazie en schelvis

Bereiding

Snijd de champignons in kwarten en de knoflook fijn. Verhit 50 g boter en bak de champignons, knoflook, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Voeg bloem toe en laat al roerend 2 min. garen. Voeg de bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de Italiaanse kaas toe en laat in 5 min. op laag vuur de kaas smelten.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de boter en bak de vis in de pesto marinade in ca. 6 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege.

Voeg ondertussen de spinazie in delen toe aan de champignon roomsaus en laat slinken. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta door de saus en voeg eventueel wat van het kookvocht toe om het smeuïger te maken. Verdeel de pasta over diepe borden, leg er een stuk schelvis op en bestrooi met de pijnboompitten.

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox mei 2019