Roodbaarsfilets in tomatencrumble

  • uit de Visbox maart 2019
  • IJslandse keuken
  • 2 personen
  • 30 uur
  • 545 kcal
  • te combineren met (gebakken) aardappelen of rijst en groenten

Bereiding

1.Pers de sap van de citroen. Snijd de zongedroogde en verse tomaten in kleine stukjes van 1 cm. Schep in een kom en meng met de fijngesneden knoflook, een eetlepel olijfolie, 4 eetlepels paneermeel, de geraspte Parmezaanse kaas en de helft van de citroensap. Breng op smaak met fijngehakte tijm, rozemarijn, een snufje zout en flink wat zwarte peper.

2. Leg de roodbaarsfilets in een ovenschaal en bestrijk met de tomatencrumble. Zet circa 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de vis mooi gaar is. Bestrooi de roodbaarsfilets met peterselie en serveer met (gebakken) aardappelen of rijst en groenten.

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox maart 2019