Spa­ghet­ti put­ta­nes­ca met kabeljauw

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Breng een pan water aan de kook. Doe de spaghetti met een snufje zout in het kokende water en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de kabeljauw voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Verhit olijfolie in een pan. Fruit de knoflook, kappertjes, olijven en ansjovisfilets aan en voeg dan de gehakte tomaten toe. Voeg de chilivlokken, oregano, wat peper en zout toe.

Giet de spaghetti niet af, maar schep het uit de pan bij de saus met een vergietlepel. Zo blijft – door het zetmeel van de spaghetti- de saus beter aan de spaghetti plakken. Hussel alles goed door elkaar. Schep de spaghetti op de borden, leg daar de kabeljauw op en verdeel er verse basilicumblaadjes over.

Eet voor 1 maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox bestel je eenmalig. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Luxe vis van restaurantkwaliteit
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox september 2019