Zalm uit de oven

Een makkelijk recept waarbij je alle ingrediënten gemakkelijk in de oven bereid. Met zalm uit de oven behoud de zachte structuur van deze heerlijke vis. En met gebakken krieltjes en asperges zet jij een heerlijke gemakkelijke maaltijd op tafel!

Zo bereid je zalm uit de oven

Verwarm de oven voor op 170 graden. Hak de knoflook fijn en meng dit met 2 eetlepels olijfolie, peper en zout in een schaaltje.

Was de krieltjes en halveer ze. Verdeel ze over een bakplaat en voeg 1 eetlepel van de knoflookolie toe. Meng dit door elkaar. Zet in de oven.

Was de asperges en verwijder het kontje. Smeer de asperges in met 1 eetlepel van de knoflookolie. Snijd de citroen in hele dunne plakjes en leg deze op de zalm.

Haal de krielen na ongeveer 20 minuten uit de oven. Leg de asperges en de zalm bij de krieltjes en zet de bakplaat terug in de oven. Bak de zalm en de asperges nog ongeveer 15 minuten mee. Haal de zalm, asperges en aardappels uit de oven en garneer het met wat fijngehakte peterselie. Eet smakelijk!

Eet elke maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox ontvang je maandelijks. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox november 2019