Zeebaars kapsalon

Patatje kapsalon, maar dan nét even anders. Deze zeebaars kapsalon is gezonder, lekkerder en makkelijker om te bereiden. Probeer jij hem uit?

Bereiding kabeljauw kapsalon

Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de zoete aardappelen en snijd in de lengte doormidden. Snijd de helften in de lengte door tot dunne frieten. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel de aardappelen hierop en besprenkel met een eetlepel olijfolie. Bak de frites in ca. 30 minuten goudbruin. Zet de laatste 12 minuten ook de vis in de oven.

Schep de friet dan in een schaal of bord en breng op smaak met wat zout. Trek de vis uit elkaar tot flakes door middel van 2 vorken. Verdeel dit over de friet en verdeel chilisaus en/of sambal over het geheel.

Snijd de komkommer in schijfjes, de tomaten in blokjes en rode ui fijn. Snijd de ijsbergsla in dunne repen en leg dit alles op de aardappel en vis. Besprenkel met knoflooksaus. Eet smakelijk!

Eet elke maand Freshly Fish

Een Freshly Fish visbox ontvang je maandelijks. Wij zorgen voor een gevarieerde, gemakkelijke en heerlijke seizoens visbox.

  • Eet gevarieërd en gezond
  • Makkelijker koken kan niet
  • Duurzame vis
Bestelof bekijk de Visbox november 2019