Freshly Fish visboxen

In de visbox zit vers ingevroren vis. De vis wordt dagelijks vers met onze eigen vloot op zee gevangen. Dezelfde dag nog wordt de vis op Urk met zorg verwerkt, klaargemaakt en direct ingevroren. Zo wordt de vis op zijn verst bij jou thuisbezorgd met vriestransport. Bovendien kunnen we zo vaker bij jou komen bezorgen, omdat de vis vers ingevroren veel langer houdbaar is én alsnog op z’n verst is! Ontvang (tijdelijk) € 5,- korting na inschrijving op de nieuwsbrief.


Kies jouw visbox

Visbox

Stel zelf jouw visbox samen. 
Vriesverse producten, MSC en ASC gecertificeerd.

Zalmbox

De lekkerste vriesverse zalmproducten voor jou geselecteerd. Duurzaam gekweekt in Noorwegen.

Uitverkocht

Een voorproefje van de visbox

Een voorproefje van de zalmbox

Uitverkocht

Onze duurzame vis

Zalm

Duurzaam gekweekt in Noorwegen.

Heilbot

Gevangen bij IJsland

Schol

Gevangen door UK225 in de Noordzee

Kabeljauw

Gevangen bij IJsland

Garnalen

Duurzaam gekweekt in Azië.

Dorade

Duurzaam gekweekt in Turkije

Tong

Gevangen door UK225 in de Noordzee

Zeebaars

Duurzaam gekweekt in Turkije

Koolvis

Gevangen bij IJsland

Visbox online bestellen

Heerlijke verse vis, bestel je online bij Freshly Fish. Onze vis uit de Noordzee wordt klaargemaakt en verwerkt op Urk. Zo ligt de vis op z’n verst op je bord. Ook bieden we duurzaam gekweekte vis aan, bijvoorbeeld de Noorse zalmen waarvoor wij op de perfecte route en locatie liggen voor verwerking. Zo bieden wij een duurzame en verse keuze aan!

Gemakkelijk online bestellen, zonder abonnement. Je zit nergens aan vast en doet een bestelling eenmalig. Gemakkelijk te bereiden en geleverd in visschalen. Perfect voor bij iedere maaltijd, voor alle omstandigheden en kooktalenten. Maak je er vishapjes van, een visschotel of ander visgerecht? Alles is mogelijk, doe inspiratie op met onze visrecepten. Of leer meer over de bereiding van de vis uit de visbox.  

Je favoriete vis kopen en zelf samenstellen tot een vispakket

Freshly Fish levert verse vis pakketten die je zelf kan samenstellen. Kies de visbox en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment verse vis. De losse visfilets zijn per twee verpakt en zitten luchtdicht verpakt, of in ovenschalen. Ideaal voor de pan, oven, bbq of gourmet. 

Wij bezorgen snel en hebben drie bezorgdagen in de week. Zo leveren we dus binnen 2 werkdagen vers aan huis. Bezorging door heel Nederland. We leveren aan Amsterdam, Den Haag, Maastricht tot en met Groningen en verder.