Vistaco's met tonijn
Bereidingstijd: 10 minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Fijische
Trefwoord: Tonijn, Vistaco's
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes
- 2 tonijnsteaks
- ¼ rodekool
- 4 limoenpartjes
- 6 tortilla's
- 50 gram kerstomaatjes
- 1 handje koriander
- 1 eetlepel olijfolie
Chipotlemayonaise
- 1 eetlepel limoensap
- 6 eetlepels chipotle mayonaise
- zout en peper
Marinade
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 eetlepel olijfolie
Maak de marinade door een eetlepel olijfolie te mengen met de rest van de ingrediënten. Marineer de tonijn. Verwarm de tortilla's in de oven op ongeveer 100 °C.
Verhit een eetlepel olijfolie of klontje boter in een bakpan. Bak de tonijn circa 2 minuten per kant. Gebruik twee vorken om kleine stukken van de tonijn te trekken.
Maak de chipotle mayonaise door de ingrediënten te mengen. Snijd de rodekool, tomaten en koriander fijn. Vul de tortilla's met de tonijn, gesneden groente en chipotle mayonaise. Eet smakelijk!
Deel dit recepten met familie en vrienden!