Ga terug
+ servings

Coquilles en salade met pompoen en feta

Bereidingstijd: 30 minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Frans
Trefwoord: Coquilles, Feta, Pompoenpuree, salade
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes

Equipment

  • Oven
  • Ovenschaal
  • Bakpan

Ingredienten

  • 4 coquilles
  • ½ pompoen
  • 100 gram geitenkaas
  • 400 gram slamelange of verse spinazie
  • 1 klontje boter
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 takjes verse tijm
  • 4 plakjes parmaham

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de pompoen en snijd in kleine blokjes. Verdeel over een bakplaat. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie, verse tijm, zout en peper. Rooster de pompoen in de oven voor 30 minuten.
  • Haal de coquilles uit de verpakking. Breng op smaak met zout en peper. Verhit een klontje boter in een bakpan. Laat goed heet worden. Bak de coquilles 1,5 minuut aan beide kanten.
  • Was de sla. Voeg de pompoenblokjes, ham en geitenkaas toe. Maak een snelle dressing door 2 eetlepels olijfolie en balsamicoazijn te mengen.
  • Serveer de coquilles met de salade en snelle dressing. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!