Ga terug
+ servings

Zwaardvis, kappertjes en olijven

Porties: 2 personen

Ingredienten

  • 2 zwaardvissteaks uit de BBQ visbox
  • 1 ui fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 3 handjes zwarte olijven
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 5 ansjovisfilets
  • 3 eetlepels kappertjes uitgelekt
  • ½ theelepels chilivlokken
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 handjes cherrytomaatjes

Instructies

  • Verhit een eetlepel olijfolie in een pan. Bak de fijngesneden knoflook en ui hier even kort in aan. Voeg de tomatenblokjes eraan toe. Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken en laat even pruttelen op het vuur.
  • Leg de zwaardvisfilets in de tomatensaus en laat hierin garen. Halveer de cherrytomaatjes en voeg deze met de kappertjes, olijven en ansjovisfilets toe aan het mengsel. Doe een deksel op de pan en laat pruttelen tot de zwaardvissteaks gaar zijn.
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!