Moederdag Brunch 2022 maak je zelf met deze tips

Moederdag, het is bijna zover. De dag om je mama eens éxtra in het zonnetje te zetten! De coronamaatregelingen verplichten ons creatief te denken in wat wél kan. Zoals een heerlijke brunch voor haar organiseren bijvoorbeeld! Zijn jullie nog eenzelfde huishouden? Dek de tafel dan gezellig, blinddoek je mama en maak er een leuke verassing van! Vallen jullie niet meer onder hetzelfde huishouden? Dan kun je je moeder ook heel lief verassen met een zelfgemaakte brunch en voor de deur achter te laten. Pak het gezellig in met een flesje wijn en haar dag kan niet meer stuk!

Moederdag brunchrecepten

Inspiratie opdoen voor heerlijke brunchrecepten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze receptenpagina of bekijk onderstaande recepten.

Met koud gerookte zalm

Met coquilles

Met kabeljauw

Met zalmfilets

Met garnalen

Met tonijn

3. Moederdag cadeau inpakken

Kleed de tafel mooi aan, zet kaarsjes neer en een mooie bos bloemen op tafel. Vergeet een lekker flesje wijn niet! Weten welke wijn het best bij de vis past? Lees het in deze blog. Schrijf een lief kaartje, blinkdoek je moeder en verras haar met een heerlijke verassingsbrunch!

Ben je verplicht je cadeau af te geven? Pak het dan leuk in en doe het flesje wijn er gewoon bij. Schrijf een lief kaartje en pak het in in bijvoorbeeld een picknick mand. Maak er iets leuks van!