Over ons

Freshly Fish is opgericht door visliefhebbers met een grond in de visindustrie. We zijn gestart in het vissersdorp Urk en bestaan uit mensen die met vis werken en mensen die een passie hebben voor het bereiden van visgerechten. Deze mix van kennis zorgt voor een website met de lekkerste visrecepten, maar ook gedegen onderzoek en informatie over duurzaamheid, gezondheid en bereidingswijzen. Heb je vragen over vis? Stuur ons gerust je vraag en wij proberen die zo snel mogelijk te beantwoorden!

Fish-spiration

Freshly Fish is hét inspiratieplatform voor visliefhebbers! Wij houden van vis, maar dan wel vis van duurzame afkomst. We vertellen je graag meer over de verschillende kwaliteitslabels op de vissoortenpagina’s. Zo weet je precies hoe je vis van duurzame afkomst herkent!

Daarnaast vertellen we je hoe je graag hoe je elke vissoort het best kunt bereiden. Met onze bereidingstips haal je de ware chefkok in jezelf naar naar boven! Of wil je inspiratie opdoen tussen de lekkerste visrecepten? Kijk dan snel verder voor meer fishpiration!