94% Roodbaars (vis) (Sebastes marinus) (met sleepnetten in het Noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan, Noorse zee, Spitsbergen en Bereneiland (FAO 27.2)), 6% marinade (plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, lijnzaad), groenten (knoflook, uien), zout, natuurlijke aroma’s, pepers (zwart, groen), kruiden (bieslook, dille, peterselie, dragon, rozemarijn)).
| Voedingswaardetabel | Per 100g | %RI |
| Energie kJ | 797 | 10% |
| Energie kcal | 192 | 10% |
| Vetten (g) | 12,8 | 18% |
| waarvan verzadigd (g) | 3,1 | 15% |
| Koolhydraten (g) | 0,2 | <1% |
| waarvan suikers (g) | 0 | 0% |
| Eiwitten (g) | 18,4 | 37% |
| Zout (g) | 0,77 | 13% |
RI (reference intake) = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)
Bereiding:
- Pan/grill: doe een beetje boter en/of olie in de pan. De filet ca. 8-10 minuten bakken. Halverwege voorzichtig keren.
- Oven: plaats de ovenschaal in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 15 minuten.