Zalm met roerbakgroente en noedels
Bereidingstijd: 15 minuten minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Oosters
Trefwoord: noedels, Roerbak, zalm
Porties: 2 personen
Auteur: Gery Mazereeuw
- 2 zalmfilets
- 400 gram roerbakgroente
- 300 gram noedels
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels ketjap manis
Specerijen
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- zout en peper
Breng een pan water aan de kook. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de zalm samen met de groente voor ongeveer 5 minuten. Gebruikt u zalmfilets? Snijd deze dan in blokjes.
Voeg de gekookte noedels toe aan de zalm en roerbakgroente en schep om. Breng het geheel op smaak met 2 eetlepels, knoflookpoeder en paprikapoeder. Serveer op een bord of in een schaal. Eet smakelijk!
Deel dit recepten met familie en vrienden!