Zalm

Zalm, een van de meest gegeten vissoorten van Nederland. Veruit het grootste deel dat geconsumeerd wordt is de Atlantische zalm. De bekendste zijn de Noorse en de Schotse zalm. En als je het ons vraagt: misschien ook wel de lekkerste! De zalm is ontzettend veelzijdig, gezond en heeft een unieke, zachte smaak. Deze roze vangst zit boordevol goede vetten en is heerlijk gerookt, gebakken, uit de oven of zelfs rauw. Welk gerecht je er ook mee klaarmaakt, je wilt ‘m van de beste kwaliteit. En dat treft: want wij hengelen alleen de béste vangst voor je binnen!

Onze zalm producten online bestellen

VÅRLAKS zalm

We nemen je even mee naar de afgelegen, ijskoude wateren in het noorden van Noorwegen, net nabij de poolcirkel. Daar zwemmen onze zalmen van alleen de beste kwaliteit, in uitgestrekte bassins in de meest pure omgeving. De vissen groeien op basis van natuurlijke selectie en worden niet overvoerd. En dat vissenvoer is zonder toevoegingen, hormonen, antibiotica en onnatuurlijke stoffen. In deze natuurlijke  omgeving, met zorgzame landbouwmethode en natuurlijk voer, groeien alleen de beste natuurlijke zalmen. 

Duurzaamheid

Freshly Fish kiest uitsluitend voor duurzame producten. Onze samenwerkingspartners zijn geselecteerd op hun duurzame manier van werken. Terwijl we de zalmen de tijd geven om te groeien, krijgen ze alleen natuurlijke voeding.
Samen kiezen we voor:

  • Afgelegen gebieden in een natuurlijke omgeving
  • Kleine familiebedrijven met zorg en aandacht voor het milieu
  • Veel leefruimte voor de zalm
  • Voeding zonder toevoegingen en natuurlijke groei
  • 100% traceerbaarheid van ons product

De zalm die je in je Freshly Fish visbox vindt bevat geen antibiotica, chemicaliën, hormonen of andere toevoegingen. Daarnaast heeft de zalm een natuurlijke DNA-lijn, onze partners maken geen gebruik van GMO (genetisch gemodificeerd organisme). Onze partners zijn dus 100% duurzaam en dat proef je! Meer weten over dit product? Kijk op https://www.varlaks.no/

Zalm bereiden

Bbq: Lees daarover ons handige blog.

Pan/Grill: Verwarm een beetje boter en/of olie in de pan. De filet zo’n 6 minuten bakken. Halverwege voorzichtig keren.

Oven: Plaats de ovenschaal met de kabeljauwfilets in het midden van een voorverwarmde oven (180ºC) gedurende 15 minuten.

Recepten met zalm

Probeer eens een heerlijk recept met zalm! Zalm is zó veelzijdig, je kunt er alle kanten mee op.

Waar koop je de beste zalm?

Heerlijke verse zalm, duurzaam gekweekt in de koude wateren van Noorwegen. Een gevarieerde box met 6 zalmproducten. In de box vind je warm gerookte zalm, koud gerookte zalm, zalmfilet, verse zalm, zalm moot, gemarineerde zalm spies en rauwe zalm.