Betaling

Terug

Hoe verloopt de betaling?

Meld je aan voor de maandelijkse visbox en betaal veilig via je eigen bank met iDEAL of creditcard. Je ontvangt van ons een mailtje met bevestiging van jouw betaling. Wanneer de volgende visbox voor je klaarstaat sturen we je een mail dat je een bezorgmoment kunt kiezen. De gehele maand kun je de visbox stopzetten, pauzeren, annuleren of wijzigen. Staat de visbox in jouw account AAN met de knop? Dan incasseren we het bedrag na de laatste bestel- en wijzigdatum. Dan gaan wij voor jou aan de slag en maken de volgende visbox weer voor je klaar!

Ik heb de visbox UIT gezet, stopt de betaling automatisch?

Heb je de knop in je account UIT gezet voor het einde van de laatste besteldag, dan wordt er natuurlijk geen bedrag afgeschreven en ontvang je geen visbox.

Ik heb de visbox (weer) aangezet, hoe gaat dit met de betaling?

Heb je de knop in je account AAN gezet voor het einde van de laatste besteldag, dan wordt het bedrag van de visbox de dag na de laatste besteldatum afgeschreven en ontvang je een visbox op de laatste vrijdag van de maand. Selecteer in je account een bezorgvenster (ochtend, middag of avond), wanneer de bezorger langs kan komen.