Broodje zalm shoarma
Bereidingstijd: 10 minuten minuten
Gang: Avondeten, Side Dish, Snack
Keuken: Arabisch
Trefwoord: broodje shoarma, Shoarma, zalm
Porties: 2 personen
Auteur: Gery Mazereeuw
- 200 gram zalmshoarma
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 2 pitabroodjes
- 1 teentje knoflook
- cocktail- of knoflooksaus
Specerijen
- 1 eetlepel shoarmakruiden
- zout en peper
Snijd de paprika en ui klein. Rasp het teentje knoflook en doe dit bij de groenten. Meng door elkaar met een flinke scheut olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Kruid de zalm met de shoarmakruiden. Verhit een scheutje olijfolie in een bakpan en roerbak de groenten en zalm circa 5 minuten. Gebruikt u zalmfilets? Snijd dan de filets tot blokjes.
Bereid de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking. Vul de broodjes met de groente en zalm. Serveer met saus naar keuze. Eet smakelijk!
Deel dit recepten met familie en vrienden!