Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de marinade voor de gamba's. Rasp de citroenschil en pers het sap uit. Rasp de knoflook en meng met de olijfolie. Marineer de gamba's.
Verwijder de uiteinden van de asperges en snijd in stukken. Verhit een scheutje olie in een wok. Wok de asperges en gamba's circa 3 minuten. Voeg de slagroom toe. Breng op smaak met zout en peper.
Verkruimel de boterham met 1 eetlepel olie, bieslook, Parmezaanse kaas, peper en zout. Verdeel de gamba's en asperges over 2 schaaltjes. Bestrooi met het gratinmengsel. Gratineer de schaaltjes circa 8 minuten in de oven tot de bovenkant bruin is.
Haal de gegratineerde gamba's moet groene asperges en tomaatjes uit de oven. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!