Mexicaanse wraps met roodbaars en rode kool
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: rode kool, Roodbaars, Wraps
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes
- 2 roodbaarsfilets
- 4 wraps
- 1 paprika
- 1 rode peper zonder zaadjes
- 130 gram zwarte bonen
- 140 gram mais
- 200 gram rode kool
- 1 handje verse koriander
Saus
- 2 eetlepels limoensap
- 2 eetlepels zure room
- zout en peper
Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de roodbaars uit de verpakking besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet de vis in de oven voor 15 minuten.
Snijd de rode kool en meng met de bonen en mais. Maak de saus door de ingrediënten te mengen. Haal de vis uit de oven en trek met twee vorken uit elkaar. Verhit de wraps in de oven, of koekenpan.
Vis de wraps met de kool, bonen, mais en roodbaars. Garneer met de frisse roomsaus en verse koriander. Eet smakelijk!
Deel dit recepten met familie en vrienden!