Mexicaanse wraps zijn altijd een goed idee. Deze variant met roodbaars en rode kool, mais en bonen is ook echt het proberen waard!

Mexicaanse wraps met roodbaars en rode kool

Bereidingstijd: 20 minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: rode kool, Roodbaars, Wraps
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes

Equipment

  • Oven
  • Ovenschaal

Ingredienten

  • 2 roodbaarsfilets
  • 4 wraps
  • 1 paprika
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 130 gram zwarte bonen
  • 140 gram mais
  • 200 gram rode kool
  • 1 handje verse koriander

Saus

  • 2 eetlepels limoensap
  • 2 eetlepels zure room
  • zout en peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de roodbaars uit de verpakking besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet de vis in de oven voor 15 minuten.
  • Snijd de rode kool en meng met de bonen en mais. Maak de saus door de ingrediënten te mengen. Haal de vis uit de oven en trek met twee vorken uit elkaar. Verhit de wraps in de oven, of koekenpan.
  • Vis de wraps met de kool, bonen, mais en roodbaars. Garneer met de frisse roomsaus en verse koriander. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!