Een tijdje geleden heeft foodblogger en hobby-kok Jurino de visbox van Freshly Fish uitgetest. Daarnaast maakte hij een heerlijk recept van dorade met krokant korstje. Benieuwd wat Jurino van de visbox vond en hoe je zijn recept maakt? Lees gauw verder!

Review van de visbox

En, wat vonden Jurino en zijn gezin ervan? Jurino Ignacio ontving een tijdje geleden onze visbox, met 8 zelfgekozen verse visproducten. Jurino heeft op de Antillen gewoond, waar ze echte experts zijn in vis omdat het daar heel toegankelijk is. Ze eten de vis daar vaak in zijn geheel en zijn dus gewend om wat graatjes te eten. In Nederland eten we de graat liever niet, we zijn er zelfs een beetje bang om ze door te slikken. Zo ook Jurino’s zoon, waar hij de vis volledig voor moet ontgraten. Met Freshly Fish is dat verleden tijd, de vis is namelijk al gefileerd en klaar voor consumptie. Is dat niet even makkelijk? Lees er meer over op zijn blog.

Recept

Voor het recept gebruikte Jurino ongemarineerde doradefilets uit de visbox. Daarbij maakt hij een krokant Italinaanse kruidenlaagje, om mee te bakken met de vis. Ziet er lekker uit he? Weten hoe je dit recept van Jurino maakt? Lees het op zijn blog.