Fritatta met schelvis

Dit heerlijke recept met schelvis is snel, makkelijk en bovendien erg lekker!

Zo bereid je de fritatta

Verwarm de grill van de oven voor. Bereid de vis zoals vermeld op de verpakking. Snijd de broccolistronk in roosjes en kook in 15 minuten beetgaar.

Snijd de ui en knoflook fijn en bak in olijfolie aan in een koekenpan die in de oven kan. Klop de eieren los in een kom. Voeg de geraspte kaas en 1 eetlepel ricotta toe. Breng op smaak met zout en peper. Giet de eieren bij de pan.

Verdeel de broccoliroosjes over het eimengsel en druk onder. Zet het vuur laag en laat een paar minuten langzaam stollen. Voeg de vis toe. Snijd dunne plakken van de chorizo en verdeel over de fritatta. Zet deze dan 4-5 minuten in de oven onder grill, totdat de frittata goudbruin is.

Garneer de frittata met de overgebleven ricotta en verse blaadjes basilicum. Breng op smaak met wat zout en peper en eet met brood.