Heekfilet met broccolipuree

Heekfilet is ontzettend veelzijdig en goed te combineren met verschillende groente. Probeer de vis eens in combinatie met broccolipuree. Gezond en verrassend lekker!

Bereiding heekfilet met broccolipuree

Schil en kook de aardappelen in 25 minuten gaar. Snij de broccoli in roosjes en laat deze de laatste 5 minuten meekoken met de aardappels.

Bak de spekreepjes in 5 minuten uit. Bak de heekfilet zo’n 8 minuten om en om.

Bereid de saus door de room zachtjes te verwarmen in een steelpan. Voeg de mosterd toe en roer samen met wat zout en peper door.

Giet de aardappels en broccoli af en pureer samen met de melk en boter. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Schep de puree op de borden. Leg de heekfilets op het gerecht. Strooi de uitgebakken spekjes er over heen. Sprenkel de saus over de puree. Eet smakelijk!