Italiaanse salade met zeebaars

Porties: 2 personen
Equipment
- Oven
- Ovenschaal
Ingredienten
- 2 zeebaarsfilets
- 50 gram zongedroogde tomaten
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 70 gram fetakaas
- 70 gram zwarte olijven
- 100 gram croutons
- 100 gram kerstomaatjes
- 1 zakje slamelange
- 1 eetlepel pompoenpitten
- 2 eetlepels olijfolie
Dressing
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de zeebaars uit de verpakking. Breng op smaak met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Zet in de oven voor 12 minuten.
- Doe de slamelange in een grote kom. Snijd de kerstomaatjes en feta klein. Voeg samen met de croutons, olijven, zongedroogde tomaten en pompoenpitten toe aan de salade. Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen. Verspreid over de salade.
- Haal de zeebaars uit de oven. Serveer de gebakken zeebaars met de Italiaanse salade. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!