Dit gerecht met koolvis, gevulde aardappel en aspergesalade is eigen heel simpel, maar zo lekker! De aardappel vul je geheel naar wens en gaat samen met de vis de oven in. Terwijl jij de salade klaarmaakt smul je binnen no-time van dit heerlijke visgerecht!
Koolvis met gevulde aardappel en aspergesalade
Porties: 2 personen
Equipment
- Oven
- Kookpan
- Keukenmes
Ingredienten
- 2 koolvisfilets
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 komkommer
- 2 grote aardappelen
- 8 witte asperges
Aardappelvulling
- 125 gram kruidenroomkaas
- 100 gram spekjes
Dressing
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel mosterd
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de koolvis uit de verpakking. Besprenkel met een eetlepel olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet in de oven voor 20 minuten.
- Was de aardappels en snijd doormidden. Maak de vulling van de aardappelen door de ingrediënten te mengen. Vul de aardappels. Wikkel in aluminiumfolie en zet voor 30 minuten in de oven.
- Schil de asperges en verwijder de kontjes. Snijd in stukken. Vul een pan met water en kook de asperges in 8 minuten gaar. Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen. Was de komkommer en snijd met een dunschiller in lange slierten. Voeg de gekookte asperges en komkommer toe aan de dressing.
- Serveer de koovis met de gevulde aardappel en aspergesalade. Eet smakelijk!
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!