Roodbaars met groene asperges en salsa verde

Uiteten in eigen huis? Probeer dit recept eens! Roodbaars is een smakelijke vissoort, in combinatie met asperges en salsa verde, wordt het vast en zeker smullen!

Bereiding roodbaars met groene asperges en salsa verde

Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook deze 5 minuten voor. Hussel de aardappels om met wat olijfolie. Leg ze op de bakplaat en bak de aardappeltjes in 20 minuten krokant in de oven. Breng de temperatuur omlaag naar 180 graden en plaats dan de roodbaars met de asperges in de oven voor zo’n 15 minuten.

Meng olijfolie, rode wijnazijn, mosterd en geperst knoflookteentje door elkaar. Voeg het mengsel aan met het sjalotje, de kappertjes en de kruiden. Maal de saus fijn in de keukenmachine of blender. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de aardappels met de asperges, roodbaars en salsa verde. Eet smakelijk!