Provencaalse stamppot met crunchy schol

Provencaalse stamppot met crunchy schol_DSC01397
Porties: 2 personen

Ingredienten

  • 2 visburgers
  • 0,5 kg aardappelen
  • 200 gram knolselderij
  • 1 teen teen knoflook
  • 80 ml melk
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 zak zakje rucola
  • een halve courgette in blokjes
  • 1 paprika in blokjes
  • cranberry

Instructies

  • Schil de aardappelen en de knolselderij en snij in gelijke stukken. Doe in een pan met een flinke laag licht gezouten water. Breng aan de kook en kook de aardappelen en de knolselderij met de deksel op de pan in ca. 20 minuten gaar.
  • Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan en bak de visschnitzels bruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (6 à 8 minuten).
  • Pel de knoflook en snij in dunne plakjes. Verwarm de melk met de knoflook en laat 2 minuten trekken. Giet het aardappelmengsel af en laat even uitdampen. Voeg de rucola toe samen met 2 el olijfolie en de warme knoflookmelk. Stamp tot een grove stamppot. Laat op laag vuur 1 minuut doorwarmen.
  • Voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer de stamppot met de visburgers en bestrooi met de cranberrymix.
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Onze producten

bestel mixbox
Freshly Fish Box

Ook vis op jouw bord?

Onze vis is klaar voor pan of oven. Wij hebben het voor je gefileerd en leveren alleen filets. Dat is wel zo makkelijk (en lekker)

  • Kwalitatieve vis uit duurzame bronnen
  • Binnen 3 werkendagen gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit 25 visproducten
Bekijk de visboxen