Op zoek naar een heerlijk visrecept? Deze vis met gember en kokoscurry is makkelijk en snel te bereiden. Een heerlijk visgerecht op tafel met dit recept!

Bereiding vis met gember en kokoscurry

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bereid de vis zoals vermeld op de verpakking.

Voeg een eetlepel olie toe aan de koekenpan. Voeg de lente-ui toe aan de pan en bak even aan. Voeg de fijngesneden gember en kurkuma toe en bak aan. Voeg de wortel, peultjes en groene erwten toe en kook, af en toe roerend, tot ze knapperig zijn, 3 tot 4 minuten. Doe de groenten in een kom en dek af om warm te blijven.

Voeg de kokosmelk en 1 eetlepel kerriepasta toe aan de koekenpan, laat op een middelhoog vuur sudderen, zet dan het vuur op middelhoog en laat sudderen tot het vocht wat is ingekookt, dit duurt circa 5 minuten. Voeg naar smaak eventueel meer currypasta toe smaak. Roer de gekookte groenten erdoor en verwarm ongeveer 1 minuut.

Verdeel de vis over ondiepe kommen. Schep de saus en de groenten over de vis, garneer met koriander en serveer.