Heerlijk die warmere temperaturen! En daar genieten we allemaal optimaal van, met een een gezellige barbecue vol lekker eten. Heb je de BBQ visbox 2.0 besteld? Dan vindt je daar onder andere heerlijke zeewolffilets in. Smeer ze in met wat olie, breng op smaak met peper en zout en leg ze even op barbecue. De paksoi leg je ernaast en met wat kruidige couscous is dit heerlijke gerecht helemaal compleet, eet smakelijk!

Gegrilde zeewolf met couscous en paksoi

Porties: 2
Auteur: Gery Mazereeuw

Ingredienten

  • zeewolf uit de BBQ visbox
  • 150 gram couscous
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 bos paksoi
  • 2 eetlepels sesamolie

Instructies

  • Kook de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Breng op smaak met wat zout en peper.
  • Haal de doorzichtige folie van het aluminiumbakje van de zeewolf en leg de vis met aluminiumbakje op de barbecue. Of leg de zeewolffilets los op de barbecue en keer regelmatig.
  • Was de paksoi en snijd in de lengte doormidden. Smeer in met wat (sesam)olie leg de paksoi op de barbecue. Grill ze 4 minuten op de snijkant.
  • Serveer de couscous met de stukken paksoi, de gegrilde zeewolf en couscous.
Heb jij dit recept al eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!

Deel dit recepten met familie en vrienden!