Kabeljauwburger met Thaise salade
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Gang: Avondeten
Keuken: Thais
Trefwoord: Kabeljauw, Thaise salade, Visburger
Porties: 2 personen
Auteur: Sanne Romkes
- 2 kabeljauwburgers
- 1 rode ui
- 1 komkommer
- 1 rode peper zonder zaadjes
- 100 gram taugé
- 200 gram peultjes
- 250 gram paksoi
- 1 handje pinda’s
- 1 handje cassavekroepoek
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 klontje boter
Dressing
- 2 limoenen
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel vissaus
- 1 theelepel bruine suiker
Snijd de paksoi klein. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok. Wok de paksoi, peultjes en taugé circa 4 minuten.
Snijd de komkommer, ui en rode peper klein. Maak de dressing door de knoflook te raspen en te mengen met de rest van de ingrediënten. Giet de dressing over de groenten. Meng goed door elkaar.
Haal de kabeljauw uit de verpakking. In dit recept gebruiken we kabeljauwburgers van Freshly Fish. Maar, met behulp van deze stappen paneer je kabeljauwfilet gemakkelijk zelf. Verhit een klontje boter in een bakpan. Bak de burgers circa 5 minuten per kant. Serveer de kabeljauwburgers met de Thaise salade. Garneer met gehakte pinda's en cassavekroepoek. Eet smakelijk!
Deel dit recepten met familie en vrienden!